Meteen naar de content
Gratis levering bij aankopen van 35€ of meer
Gratis levering bij aankopen van 35€ of meer
  • fr
  • nl
Petits-Déjeuners
Récolte

Bananenbrood met Oogst bosbessenconfituur

Bananenbrood is eenvoudig om te maken, ideaal als tussendoortje of ontbijt en gewoon ronduit verslavend! Geen wonder dat iedereen er zich al wel eens aan gewaagd heeft. Deze versie met Oogst bosbessenconfituur is een heerlijke variant op het klassieke recept.

Pain aux bananes à la confiture de myrtilles Récolte
Ingrediënten
  • 3 el Oogst bosbessenconfituur
  • 3 rijpe bananen
  • 3 eieren
  • 200 g bloem
  • 50 g amandelmeel
  • 1 tl bakpoeder
  • 1 tl vanille-extract
  • Snufje zout
Bereiding

Vet een cakevorm in en bestuif met bloem. Verwarm de oven voor op 180°C.
Pureer de bananen in een kom en voeg hier de eieren, bloem, het amandelmeel, bakpoeder, vanille-extract en een snufje zout aan toe. Meng tot een gladde massa.
Giet het beslag in de cakevorm en voeg er de Oogst bosbessenconfituur aan toe. Meng met een vork voor een marmereffect.
Bak het bananenbrood in 45 minuten af.


  1. Vet een cakevorm in en bestuif met bloem. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Pureer de bananen in een kom en voeg hier de eieren, bloem, het amandelmeel, bakpoeder, vanille-extract en een snufje zout aan toe. Meng tot een gladde massa.
  3. Giet het beslag in de cakevorm en voeg er de Oogst bosbessenconfituur aan toe. Meng met een vork voor een marmereffect.
  4. Bak het bananenbrood in 45 minuten af.

Miammmm

Recept gemaakt door Materne.

Enjoy !

Gratis levering

gewoon thuisbezorgd!

Beveiligde betalingen

Bancontact / Visa / Mastercard

Verzorgde verzending

in een mooi pakket

Personaliseer uw boodschap

bij uw pakket