Pain aux bananes à la confiture de myrtilles Récolte

Bananenbrood met Oogst bosbessenconfituur

Ingrediënten
  • 3 el Oogst bosbessenconfituur
  • 3 rijpe bananen
  • 3 eieren
  • 200 g bloem
  • 50 g amandelmeel
  • 1 tl bakpoeder
  • 1 tl vanille-extract
  • Snufje zout
Bereiding

Vet een cakevorm in en bestuif met bloem. Verwarm de oven voor op 180°C.
Pureer de bananen in een kom en voeg hier de eieren, bloem, het amandelmeel, bakpoeder, vanille-extract en een snufje zout aan toe. Meng tot een gladde massa.
Giet het beslag in de cakevorm en voeg er de Oogst bosbessenconfituur aan toe. Meng met een vork voor een marmereffect.
Bak het bananenbrood in 45 minuten af.


  1. Vet een cakevorm in en bestuif met bloem. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Pureer de bananen in een kom en voeg hier de eieren, bloem, het amandelmeel, bakpoeder, vanille-extract en een snufje zout aan toe. Meng tot een gladde massa.
  3. Giet het beslag in de cakevorm en voeg er de Oogst bosbessenconfituur aan toe. Meng met een vork voor een marmereffect.
  4. Bak het bananenbrood in 45 minuten af.

Miammmm

Recept gemaakt door Materne.

Enjoy !