Plats
Récolte
Récolte
Kip uit de oven met Oogst abrikozenconfituur
Staat bij jou thuis ook geregeld kip uit de oven op tafel? Bereid deze klassieker dan eens met Oogst abrikozenconfituur voor een zoete toets! Een succes bij groot en klein.
Ingrediënten
- 1 braadkip
- 2 el Oogst abrikozenconfituur
- 200 ml kippenbouillon
- Kippenkruiden
- Olijfolie
Bereiding
Verwarm de oven voor op 180°.
Bestrijk de braadkip met olijfolie en kruid met de kippenkruiden.
Leg de kip in een ovenschaal en zet in de oven.
Meng de kippenbouillon met de abrikozenconfituur.
Haal de kip na 30 minuten uit de oven en overgiet met de bouillon.
Zet nog 30 minuten in de oven.
Miammmm
Recept gemaakt door Materne.
Enjoy !
Liked this? Share