Tartine de labneh, confiture de rhubarbe Récolte et croustillant de pistaches
  • Difficulty simple
  • Prep 15 min
  • Serving 1 pers
  • Time 15 min

Boterham met labneh, rabarberconfituur Oogst en knapperige pistachenoten

Ingrediënten voor 1 persoon
  • 2 snedes van een brood naar keuze
  • 50 g labneh (kaas)
  • 2 el rabarberconfituur Oogst
  • 35 g ongezoute pistachenoten, gepeld en gebrand
  • 1 el versgeperst sinaasappelsap
  • Zout/peper
Bereiding

Récolte - Tartine de labneh, confiture de rhubarbe et croustillant de pistache

  1. Rooster het brood
    Récolte - Faites griller le pain
  2. Besmeer het geroosterde brood met de labneh.
    Récolte - Tartinez la tranche de pain du fromage Labneh
  3. Voeg de rabarberconfituur toe.
    Récolte - Ajoutez la confiture de rhubarbe
  4. Rooster de pistachenoten, kneus ze en bestrooi de boterham ermee.
    Récolte - Grillez les pistaches, concassez-les et parsemez les sur la tartine.
  5. Besprenkel de boterham met een klein beetje versgeperst sinaasappelsap.
    Récolte - Arrosez la tartine d’un filet de jus d’orange fraichement pressé
  6. Proeven maar :)
    Récolte - Dégustez cette tartine de labneh, confiture de rhubarbe et croustillant de pistache

Hmmmm

Recept gecreëerd door Meggan

Enjoy!