Ingrediënten
Voor de gestoofde rabarber:
- 150 g rabarber
- 1 el suiker
- Scheutje water
Voor de tiramisu:
- Confituur Oogst Rabarber
- 250 g mascarpone
- 30 g suiker
- 3 eieren
- 1 pak lange vingers
- 1 kopje koffie
- 2 el amaretto
Bereiding

- Snijd de rabarber in kleine stukjes en stoof gedurende 10 à 15 min met een scheutje water. Zet op een laag vuurtje, voeg de suiker eraan toe en laat afkoelen.
- Splits de eieren en klop het eiwit stijf. Meng het eigeel met de suiker tot een schuimig geheel en roer er de mascarpone door. Spatel het eiwit hier voorzichtig onder.
- Meng de koffie met de amaretto en laat afkoelen.
- Bedek de bodem met een laagje Récolte rabarberconfituur. Dop de lange vingers in het koffiemengsel bedek er de confituur mee. Voeg dan een laag van het mengsel toe en herhaal alles.
- Werk af met wat gestoofde rabarber en laat minstens 4 uur opstijven in de koelkast.
Miammmm
Recept gemaakt door Materne.
Enjoy !