Meteen naar de content
Gratis levering bij aankopen van 35€ of meer
Gratis levering bij aankopen van 35€ of meer
  • fr
  • nl
Apéros
Récolte

Worstenbroodjes met Oogst kersenconfituur

Als lunch of hapje bij de apéro, een worstenbroodje smaakt altijd! Deze klassieker eens met een twist serveren? Voeg dan eens wat kersenconfituur toe voor die extra touch. 😋
Pains-saucisses à la confiture de cerises Récolte
Ingrediënten
  • 500 g gemengd gehakt
  • 1 pak bladerdeeg
  • 1 pot Oogst kersenconfituur
  • 1 sjalot
  • 1 teentje knoflook
  • 1 ei
  • 1 el paneermeel
  • 1 eidooier
  • 1 el melk
  • Peper en zout
Bereiding

Verwarm de oven voor op 200°C. Verdeel het bladerdeeg in 8 gelijke stukken. Hak de sjalot en de knoflook fijn en voeg samen met het paneermeel en het ei toe aan het gehakt. Kruid af met peper en zout en meng goed. Bedek het bladerdeeg met een dun laagje Oogst kersenconfituur en verdeel het gehakt over de 8 stukken bladerdeeg. Rol de woorstenbroodjes op en bestrijk de rand met de losgeklopte eidooier. Meng de melk met de rest van de eidooier en bestrijk er de volledige worstenbroodjes mee. Bak de worstenbroodjes in 25 tot 30 minuten goudbruin in de oven.

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Verdeel het bladerdeeg in 8 gelijke stukken.
  3. Hak de sjalot en de knoflook fijn en voeg samen met het paneermeel en het ei toe aan het gehakt.
  4. Kruid af met peper en zout en meng goed.
  5. Bedek het bladerdeeg met een dun laagje Oogst kersenconfituur en verdeel het gehakt over de 8 stukken bladerdeeg.
  6. Rol de woorstenbroodjes op en bestrijk de rand met de losgeklopte eidooier.
  7. Meng de melk met de rest van de eidooier en bestrijk er de volledige worstenbroodjes mee.
  8. Bak de worstenbroodjes in 25 tot 30 minuten goudbruin in de oven.

Miammmm

Recept gemaakt door Materne.

Enjoy !

Gratis levering

gewoon thuisbezorgd!

Beveiligde betalingen

Bancontact / Visa / Mastercard

Verzorgde verzending

in een mooi pakket

Personaliseer uw boodschap

bij uw pakket