Soesjes gevuld met Materne Pocket
Soesjes die even goed is voor jou als voor de planeet? Jawel, dankzij onze nieuwe, 100% recycleerbare Pockets! 🤩
- Difficulty simple
- Prep 15 min
- Serving 4 pers
- Time 60 min
Ingrëdienten (Voor 15 tot 20 soesjes)
Soezendeeg :
- 1 el rietsuiker
- 1/2 tl zout
- 145 g gezeefde bloem
- 250 g losgeklopte eieren
- 125 g water
- 125 g halfvolle melk
- 110 g boter
- + rietsuiker ter versiering
Voor de garnituur 

Bereiding
-
Verwarm je oven voor op 175 °C (hetelucht).
-
Giet het water en de melk in een steelpan, voeg er de in stukjes gesneden boter en de suiker aan toe en breng aan de kook.
-
Haal de pan van het vuur. Doe er in een keer de gezeefde bloem en het zout bij en meng met behulp van een spatel.
-
Roer het deeg om met de spatel tot het loskomt van de randen en een mooie bol vormt.
-
Zet het deeg opzij om het te laten afkoelen.
-
Als het deeg afgekoeld is, klop je de eieren los in een kom en meng je ze beetje bij beetje onder het beslag tot ze volledig zijn opgenomen.
-
Bedek een ovenplaat met bakpapier of een siliconen bakmatje.
-
Vul een spuitzak met gladde spuitmond met soezenbeslag en breng het beslag aan op het bakpapier.
-
Strooi een beetje rietsuiker op de bovenkant voor je ze gedurende 20 Ă 30 minuten in de oven zet naargelang je oven.
-
Nu hoef je de soesjes enkel nog te vullen met de Pocket en er zo snel mogelijk van te proeven.
Miammmm
Recept gemaakt voor Materne door Meggan - Fouettmagic.
Enjoy !