Burrata bowl, graines de fenouil & vinaigrette à la confiture fraises-rhubarbe Récolte
  • Difficulty simple
  • Prep 15 min
  • Serving 1 pers
  • Time 15 min

Burrata bowl, venkelzaadjes en vinaigrette met aardbei-rabarberconfituur

Ingrediënten voor 1 persoon
  • 1 burrata
  • 2 handenvol sla
  • 6 gestoomde asperges
  • 1 el geroosterde venkel- en 1 el geroosterde pompoenzaden
  • Vinaigrette:
  • 3 el olijfolie
  • 1 el witte balsamicoazijn
  • 1 tl aardbeienconfituur Oogst
Bereiding

Récolte - Burrata bowl, graines de fenouil & vinaigrette à la confiture fraise-rhubarbe

  1. Leg de sla in een diep bord. Plaats de burrata in het midden
    Récolte -  Disposez la salade dans le fond d’une assiette creuse et la burrata au centre
  2. Schik er de gestoomde asperges rond.


  3. Rooster de venkel- en pompoenzaadjes en strooi ze over de sla.
  4. Bereid de vinaigrette: Meng alle ingrediënten in een kommetje tot je een homogeen mengsel bekomt.


  5. Giet de vinaigrette over de salade.
  6. Smakelijk :) 
    Récolte - Dégustez cette burrata bowl, graines de fenouil & vinaigrette à la confiture fraise-rhubarbe

Hmmm

Recept samengesteld door Meggan

Enjoy!