Entrées
Récolte
Récolte
Burrata bowl, venkelzaadjes & vinaigrette met aardbei-rabarberconfituur
Zin in een heerlijk lichte en snelle lunch? Dan is deze burrata bowl met venkelzaad en een vinaigrette van Récolte aardbei-rabarberconfituur precies wat je nodig hebt. Hmm, enjoy!
- Difficulty simple
- Prep 15 min
- Serving 1 pers
- Time 15 min
Ingrediënten voor 1 persoon
- 1 burrata
- 2 handenvol sla
- 6 gestoomde asperges
- 1 sl geroosterde venkel- en 1 sl geroosterde pompoenzaden
- Vinaigrette :
- 3 sl olijfolie,
- 1 sl witte balsamico azijn
- 1 sl Confituur Oogst Aardbei
Bereiding
- Leg de sla in een diep bord. Plaats de burrata in het midden
- Schik er de gestoomde asperges rond
- Rooster de venkel- en pompoenzaadjes en strooi ze over de sla
- Bereid de vinaigrette : In een kleine kom, meng alle ingrediënten tot het bekomen van een homogeen mengsel.
- Giet de vinaigrette over de sla.
- Smakelijk :)
Miammmm
Recept gemaakt door Meggan.
Enjoy !
Liked this? Share