Desserts
Récolte
Récolte
Cake met kersenconfituur en zwart sesamzaad
Onze favoriete zoete zonde? Deze heerlijke cake met Oogst kersenconfituur en zwarte sesamzaadjes!
- Difficulty simple
- Prep 15 min
- Serving 4 pers
- Time 60 min
Ingrediënten voor 1 cake
- 100 g boter
- 150 g T65-bloem
- 150 gr kersenconfituur
- 1 zakje bakpoeder
- 3 eieren
- 3 el amandelpoeder
- 30 g zwart sesamzaad
Bereiding
- Verwarm de oven voor op stand 6 – 180 °C.
- Laat de boter smelten. Voeg er de bloem en de confituur aan toe. Klop de eieren los in een tweede kom en voeg ze toe aan de bereiding.
- Voeg het amandelpoeder, de bloem and bakpoeder toe samen met 3/4 van het sesamzaad.
- Meng alles tot een homogene pasta.
- Klop de eieren los in een tweede kom en voeg ze toe aan de bereiding.
- Vet de vormen in en bestuif ze met bloem. Vul ze voor 3/4.
- Bestrooi met de rest van het sesamzaad and je ze gedurende 15 minuten in de oven zet.
- Smakelijk :)
Miammmm
Recept gemaakt door Meggan.
Enjoy !
Liked this? Share