Cake à la confiture de cerises Récolte et sésame noir
  • Difficulty simple
  • Prep 15 min
  • Serving 4 pers
  • Time 60 min

Cake met kersenconfituur Oogst en zwart sesamzaad

Ingrediënten voor 1 cake  
  • 100 g boter
  • 150 g T65-bloem
  • 150 g kersenconfituur Oogst
  • 1 zakje bakpoeder
  • 3 eieren 
  • 3 el amandelpoeder 
  • 30 g zwart sesamzaad
Bereiding

Récolte - Cake à la confiture de cerise et sésame noir

  1. Verwarm de oven voor op stand 6 – 180 °C.
  2. Laat de boter smelten. Voeg er de bloem en de confituur aan toe. 


  3. Voeg het amandelpoeder, de bloem en het zakje bakpoeder toe samen met 3/4 van het sesamzaad.



  4. Meng alles tot een homogeen deeg.
  5. Klop de eieren los in een andere kom en voeg ze toe aan de bereiding.


  6. Vet de vorm in en bestuif hem met bloem. Vul hem voor 3/4 met het deeg.

  7. Bestrooi met de rest van het sesamzaad en zet gedurende 15 minuten in de oven.

  8. Smakelijk :)
    Récolte - Dégustez un cake à la confiture de cerise et sésame noir


Hmmm

Recept gecreëerd door Meggan

Enjoy!