Plats
Tagliatelle met rode paprika, Gandaham en ananas
En waarom zou je vanavond geen pasta eten, ontdek dit recept met droge ham en ananassaus ?

- Difficulty simple
- Prep 30 min
- Serving 2 pers
Ingrediënten
- 400 g beetgaar gekookte tagliatelle
- 2 opgelegde en uitgelekte rode paprika
- 4 sneetjes Gandaham
- Verse bieslook fijngehakt
Voor de saus
- 1 dl groentebouillon
- 200 g Ananasconfituur Materne
- 1 dl culinaire room
- 1 dl 3 Citrusvruchtensap Materne
Bereiding
-
Snijd de paprika en de Gandaham in fijne slierten.
-
Meng met de gehakte bieslook door de warme tagliatelle.
-
Meng alle ingrediënten voor de saus en laat even inkoken.
-
Presenteer de tagliatelle en werk af met de Vruchtensaus.
Miammmm
Recept gemaakt voor Materne door Stefaan Daeninck.
Enjoy !
Liked this? Share