Meteen naar de content
Gratis levering voor elke bestelling van een veelvoud van 16 producten (16,32,48,64,80...) !
De eindejaarsperiode is nogal een drukke periode. Dit kan een verlinging van de leveringstermijnen veroorzaken.
Wij danken U voor uw begrip.
Gratis levering voor elke bestelling van een veelvoud van 16 producten (16,32,48,64,80...) !
Apéros

Toastjes met zelfgemaakte champignonpaté en frambozenconfituur

Heb je nog een nieuwjaarsfeest in het vooruitzicht, dan hebben wij het ideale hapje voor jou! Besmeer de toastjes met zelfgemaakte champignonpaté en een toefje frambozenconfituur voor een heerlijke zoete toets.

Toasts de pâté de champignon et confiture de framboises
Ingrediënten voor de toast
Voor de vegetarische champignon paté (voor 1 blok paté) :
  • 1 kopje gekookte witte bonen
  • Een dozijn bruine champignons
  • 1 teentje knoflook
  • 1 klontje boter
  • Een handvol peterselie
  • 2 el balsamico azijn
  • 5-6 kappertjes
  • Een snufje gerookt paprikapoeder
  • 1/2 kopje water
  • 3 el olijfolie
  • Zout en peper
Bereiding van de paté

Smelt de boter in een koekenpan. Voeg de geplette knoflook en de fijngesneden peterselie toe. Bak en voeg dan de gehakte champignons toe. Kruid af naar eigen smaak. Bak de champignons een paar minuten op matig vuur tot ze gaar zijn, maar nog steeds stevig. Deglaceer met de balsamicoazijn en laat alles nog 2 minuten inkoken. Voeg deze daarna samen in een blender met de gekookte witte bonen, de champignons, kappertjes, gerookte paprika, water en olijfolie. Meng tot je een zachte pasta krijgt en kruid daarna naar eigen smaak. De paté is 3 tot 4 dagen houdbaar in de koelkast.

  1. Smelt de boter in een koekenpan. Voeg de geplette knoflook en de fijngesneden peterselie toe. Bak en voeg dan de gehakte champignons toe. Kruid af naar eigen smaak. Bak de champignons een paar minuten op matig vuur tot ze gaar zijn, maar nog steeds stevig. Deglaceer met de balsamicoazijn en laat alles nog 2 minuten inkoken.

  2. Voeg deze daarna samen in een blender met de gekookte witte bonen, de champignons, kappertjes, gerookte paprika, water en olijfolie. Meng tot je een zachte pasta krijgt en kruid daarna naar eigen smaak.
    De paté is 3 tot 4 dagen houdbaar in de koelkast.

Bereiding van de toast
  1. Besmeer de knapperige toast met (vegetarische) paté.Besmeer de knapperige toast met (vegetarische) paté.
  2. Werk af met een lepeltje frambozenjam. Eet smakelijk!
    Werk af met een lepeltje frambozenjam. Eet smakelijk!

Miammmm

Recept gemaakt door Materne.

Enjoy !

Gratis levering

gewoon thuisbezorgd!

Beveiligde betalingen

Bancontact / Visa / Mastercard

Verzorgde verzending

in een mooi pakket

Personaliseer uw boodschap

bij uw pakket