Materne, het komt uit het hart. Dank je wel, fruit.

Om uw feestgerechten te verfraaien, zet in op originaliteit en lekkerheid. Onze confituren en onze veenbessensaus brengen kleur, smaak en verfijning aan uw borden, van het voorgerecht tot de kaas.
Dit jaar zijn de sterren voor u!

onze collectie voor de feestdagen

Navarin
stoofpot met winterse smaken

Deze navarin, herzien door chef-kok Olivier Bruckner, zet de rijkdom van de smaken van onze confit in de schijnwerpers. Perfect voor feestmaaltijden, het combineert traditie en lekkernij in een elegante en warme versie. Serveer goed warm, omringd door uw gasten.

Konfit van mango, peper & gember

Voeg een vleugje exotisme en pit toe aan uw feestgerechten! Deze zoet-zoute confituur, met een vleugje gember, verheft zowel foie gras, bloedworst, patés als kazen. Ideaal als tapas, voorgerecht, hoofdgerecht of zelfs als dessert voor een originele en verfijnde toets.

Ontdek de Materne assortiment

Konfit van appel, dadel & balsamicoazijn

Een zachte en subtiele combinatie van appel, dadel en een vleugje balsamicoazijn. Deze confituur gaat perfect samen met foie gras, bloedworst, patés of kazen. Een zoet-zoute toets ideaal voor uw feestelijke gerechten.

Bekijk het product

Konfit van pruimen - glühwein

Wie zegt glühwein, zegt feestelijke sfeer! Deze confituur met kruidige en fruitige tonen doet denken aan kerstmarkten en gaat perfect samen met foie gras, bloedworst, patés of kazen. Een warme en originele toets voor uw feestelijke borden.

Bekijk het product

Materne 's toewijding

Liefhebbers

Elke ochtend proeven onze experts het fruit dat binnenkomt en passen ze de recepten aan op basis van het suikergehalte, de kleur en de textuur van het fruit.

Circuits rechtbanken

Om zo dicht mogelijk bij het fruit te zijn, betrekken we de meeste van onze producten van telers die hun oogst zelf op de markt brengen.

Belg

Al meer dan 135 jaar een Belgisch merk dat trots is op zijn lokale werknemers met expertise in fruit.