Meteen naar de content
Gratis levering bij aankopen van 35€ of meer
Gratis levering bij aankopen van 35€ of meer
  • fr
  • nl

De rode bes of aalbes is een vrucht die amper calorieën bevat. Ze zit vol mineralen, sporenelementen, kalium en calcium. Ze draagt ook sterk bij tot de vernieuwing van de huid. Tot slot bevat ze heel wat vitamine C en geeft ze u energie voor de rest van de dag.

Wij willen rode bessen

Onze rode bessen

Rode bessen zijn uitstekend voor het lichaam. Met hun beperkte suikergehalte en hoge vochtconcentratie hebben ze een uiterst hydraterende werking.

Wist u dat?

Rode bessen, vruchten afkomstig uit Scandinavië

Ze komen oorspronkelijk uit Scandinavië en worden bij ons geteeld sinds de twaalfde eeuw. Tegenwoordig komen we ze ook tegen in gebieden met een gematigd Middellandse-Zeeklimaat. De struiken waaraan deze bessen groeien zijn gevoelig voor warmte en verdamping.

Rode bessen in al hun facetten

Rode bessen, een troef voor uw gezondheid!

Dankzij hun beperkte energiegehalte en de vele mineralen worden ze aanbevolen voor wie de strijd aanbindt met overtollige kilo’s. Bovendien ondersteunen de vezels in rode bessen de spijsvertering en hebben de pectines een positief effect op de cholesterol. Een kleine maar fijne vrucht!

Geen enkele reden dus om ze u te ontzeggen

Tal van variëteiten

De variëteiten van de rode bes of aalbes dragen prestigieuze namen als ‘la gloire des sablons’, ‘la hollande rose’, ‘la versaillaise blanche’ en ‘la cerise blanche’. Ze worden uit het vuistje gegeten of met suiker erop en dienen om heerlijke confituren boordevol vitamines te bereiden. Je zou voor minder versteld staan van deze trosjes die zoveel goeds te bieden hebben!

Laat mij al die variëteiten ontdekken
Gratis levering

gewoon thuisbezorgd!

Beveiligde betalingen

Bancontact / Visa / Mastercard

Verzorgde verzending

in een mooi pakket

Personaliseer uw boodschap

bij uw pakket