Bruschetta à la confiture de figues

Bruschetta met vijgenconfituur

Ingrediënten
Bereiding
  1. Verwarm de oven voor op 200°. Snijd de topjes van de ciabatta en snij het brood vervolgens in 10 schuine sneetjes. Doe olijfolie op de bovenkant van het brood en rooster ze 8 minuten in de oven.
    Verwarm de oven voor op 200°. Snijd de topjes van de ciabatta en snij het brood vervolgens in 10 schuine sneetjes. Doe olijfolie op de bovenkant van het brood en rooster ze 8 minuten in de oven.
  2. Wrijf de gegrilde broodjes licht in met knoflook en leg ze op een schaal. Halveer ondertussen de plakken ham in de breedte en verdeel ze over de bruschette.
    Wrijf de gegrilde broodjes licht in met knoflook en leg ze op een schaal. Halveer ondertussen de plakken ham in de breedte en verdeel ze over de bruschette.
  3. Schep op alle bruschette een lepeltje vijgenconfituur en verdeel de rucola erover. Smullen maar !
    Schep op alle bruschette een lepeltje vijgenconfituur en verdeel de rucola erover. Smullen maar !

Miammmm

Recept gemaakt door Materne.

Enjoy !