Ingrediënten (voor 4 personen)
- 4 'dentelles de Bruges' (boter- en amandelkoekjes)
- Verse munt
- 100 g appelmousseline van Materne
- 2 dl appelsap van Materne
- 200 g appelmousseline van Materne
- 4 g agaragar
- 8 g gelatineblaadjes
- 100 g verse kaas
- 100 g chocolade
- Fijngehakte verse munt

- Voor de cannelloni: verwarm het appelsap en de agaragar. Haal van het vuur en roer de gelatine en appelmousseline erdoor. Giet op een bakplaat en zet 2 uur in de koelkast.
- Meng de ingrediënten voor de vulling en doe ze in een spuitzak.
- Snijd de appelgelatine in gelijke repen en verdeel de vulling erover. Vorm er kleine cannelloni van.
- Schik de cannelloni.
- Maak de presentatie af met de overgebleven vulling, appelmousseline, koekjesstukjes en muntblaadjes.
Hmmm
Recept door Stefaan Daeninck voor Materne.
Enjoy!