Cannelloni

Cannelloni

Ingrediënten (voor 4 personen)
Voor de cannelloni Voor de vulling
  • 100 g verse kaas
  • 100 g chocolade
  • Fijngehakte verse munt
                                    Bereiding
                                    Voor de cannelloni: verwarm het appelsap en de agar agar. Haal van het vuur en roer de gelatine en appelmousseline erdoor. Giet op een bakplaat en laat 2 uur afkoelen. Meng de ingrediënten voor de vulling en spuit ze in een spuitzak. Snijd de appelgelatine in gelijke repen en verdeel de vulling erover. Vorm er kleine cannelloni van. Schik de cannelloni. Werk de presentatie af met de rest van de vulling, de appelmousseline, de gebroken koekjes en de muntblaadjes.
                                    1. Voor de cannelloni: verwarm het appelsap en de agaragar. Haal van het vuur en roer de gelatine en appelmousseline erdoor. Giet op een bakplaat en zet 2 uur in de koelkast.
                                    2. Meng de ingrediënten voor de vulling en doe ze in een spuitzak.
                                    3. Snijd de appelgelatine in gelijke repen en verdeel de vulling erover. Vorm er kleine cannelloni van.
                                    4. Schik de cannelloni.
                                    5. Maak de presentatie af met de overgebleven vulling, appelmousseline, koekjesstukjes en muntblaadjes.

                                    Hmmm

                                    Recept door Stefaan Daeninck voor Materne.

                                    Enjoy!