Chips de patate douce, truite fumée, dip fruité
  • Difficulty simple
  • Prep 15 min
  • Serving 4 pers

Zoete aardappelchips, gerookte forel, fruitige dip

Ingrediënten 
  • 2 zoete aardappelen
  • 4 gerookte forelfilets
  • wakamé (Japans zeewier)

Voor de fruitige dip

        Bereiding

         Chips de patate douce, truite fumée, dip fruité

        1. Schil en snijd de aardappels in gelijke fijne schijfjes met de mandoline.

        2. Was de schijfjes en dep ze droog. Bak in frituurolie tot ze mooi goudgeel zijn. Laat uitlekken.

        3. Meng de platte kaas met de confituur en wat zwarte peper uit de molen, mix glad in de blender.

        4. Presenteer de chips met daarop een stukje gerookte forel en wat wakamé.
          Werk af met de fruitige dip.

        Miammmm

        Recept gemaakt door Materne.

        Enjoy !