Apéros
Zoete aardappelchips, gerookte forel, fruitige dip
Deze zoete chips zijn een eenvoudig en origineel aperitief
- Difficulty simple
- Prep 15 min
- Serving 4 pers
Ingrediënten
- 2 zoete aardappelen
- 4 gerookte forelfilets
- wakamé (Japans zeewier)
Voor de fruitige dip
- 200 g platte kaas (type Philadelphia)
- 200 g 4 gele vruchten confituur Materne
- zwarte peper uit de molen
Bereiding
-
Schil en snijd de aardappels in gelijke fijne schijfjes met de mandoline.
-
Was de schijfjes en dep ze droog. Bak in frituurolie tot ze mooi goudgeel zijn. Laat uitlekken.
-
Meng de platte kaas met de confituur en wat zwarte peper uit de molen, mix glad in de blender.
-
Presenteer de chips met daarop een stukje gerookte forel en wat wakamé.
Werk af met de fruitige dip.
Miammmm
Recept gemaakt door Materne.
Enjoy !
Liked this? Share