Tarte du Sud
  • Difficulty simple
  • Prep 15 min
  • Serving 4 pers
  • Time 45 min

Taart uit het zuiden

Ingrediënten 
  • 1 plak bladerdeeg
  • 300 geitenkaas buche (Type Chavroux)
  • 4 sneetjes rauwe ham (Type Ganda of Jambon d’Ardenne)

Voor het beslag

        Bereiding

         Tarte du Sud

        1. Schik het bakpapier met het bladerdeeg in uw quiche-taartvorm en druk aan. Verwijder overtollig deeg en prik de bodem in met een vork.

        2. Verdeel sneetjes geitenkaas over de bodem en verdeel er ook de reepjes ham over.

        3. Maak het beslag door alle ingrediënten samen te mengen. Verdeel deze over de kaas en ham..

        4. Bak gedurende een 30-tal minuten in een voorverwarmde oven op 180°C.

        5. Presenteer met een smakelijk en bitter Trappistenbier zoals Orval.

        Miammmm

        Recept gemaakt door Materne.

        Enjoy !