Ingrediënten
- 4 lamsracks van telkens 4 koteletten
- 100 g boter
- 500 g couscous gegaard in groentebouillon
- 600 g wortelschijfjes
- 4 dl groentebouillon
- 4 dl citrusvruchtensap Materne
- Verse rozemarijn
Voor de saus
- 250 g de confituur 4 gele vruchten Materne
- 3 g komijnpoeder
Bereiding
-
Kleur de lamsracks aan in de boter en gaar naar believen in een voorverwarmde oven van 180°C.
-
Kook de wortelschijfjes gaar in de mix van bouillon, rozemarijnblaadjes en citrusvruchtensap.
-
Maak de saus: Laat 3 dl van het wortelkookvocht met de 4 gele vruchten confituur en komijnpoeder kort inkoken.
-
Presenteer de couscous met daarop de lamskoteletten en wortelschijfjes. Werk af met de saus en rozemarijnblaadjes.
Miammmm
Recette réalisée pour Materne par Stefaan Daeninck.
Enjoy !