Doorgaan naar inhoud
Ook nu gewoon thuisbezorgd!
Ook nu gewoon thuisbezorgd!
Plats

Recepten voor uw grote en kleine honger Lamskotelet, couscous, wortel en 4 gele vruchten

Als u een zoetzure saus wilt toevoegen aan uw lamskoteletjes, kijk dan niet verder dan deze saus met 4 gele vruchten.

Côtelette d’agneau, couscous, carotte et sauce aux 4 fruits jaunes
  • icon-puzzle-piece Difficulty simple
  • test Prep 30 min
  • icon-users Serving 4 pers
  • icon-clock Time 45 min
Ingrediënten 
  • 4 lamsracks van telkens 4 koteletten
  • 100 g boter
  • 500 g couscous gegaard in groentebouillon
  • 600 g wortelschijfjes
  • 4 dl groentebouillon
  • 4 dl citrusvruchtensap Materne
  • Verse rozemarijn

Voor de saus

        Bereiding

         Côtelette d’agneau, couscous, carotte et sauce aux 4 fruits jaunes

        1. Kleur de lamsracks aan in de boter en gaar naar believen in een voorverwarmde oven van 180°C.

        2. Kook de wortelschijfjes gaar in de mix van bouillon, rozemarijnblaadjes en citrusvruchtensap.

        3. Maak de saus: Laat 3 dl van het wortelkookvocht met de 4 gele vruchten confituur en komijnpoeder kort inkoken.

        4. Presenteer de couscous met daarop de lamskoteletten en wortelschijfjes. Werk af met de saus en rozemarijnblaadjes.

        Miammmm

        Recette réalisée pour Materne par Stefaan Daeninck.

        Enjoy !

        Ook nu

        gewoon thuisbezorgd!

        Beveiligde betalingen

        Bancontact / Visa / Mastercard

        Verzorgde verzending

        in een mooi pakket

        Personaliseer uw boodschap

        bij uw pakket