Côtelette d’agneau, couscous, carotte et sauce aux 4 fruits jaunes
  • Difficulty simple
  • Prep 30 min
  • Serving 4 pers
  • Time 45 min

Recepten voor uw grote en kleine honger Lamskotelet, couscous, wortel en 4 gele vruchten

Ingrediënten 
  • 4 lamsracks van telkens 4 koteletten
  • 100 g boter
  • 500 g couscous gegaard in groentebouillon
  • 600 g wortelschijfjes
  • 4 dl groentebouillon
  • 4 dl citrusvruchtensap Materne
  • Verse rozemarijn

Voor de saus

        Bereiding

         Côtelette d’agneau, couscous, carotte et sauce aux 4 fruits jaunes

        1. Kleur de lamsracks aan in de boter en gaar naar believen in een voorverwarmde oven van 180°C.

        2. Kook de wortelschijfjes gaar in de mix van bouillon, rozemarijnblaadjes en citrusvruchtensap.

        3. Maak de saus: Laat 3 dl van het wortelkookvocht met de 4 gele vruchten confituur en komijnpoeder kort inkoken.

        4. Presenteer de couscous met daarop de lamskoteletten en wortelschijfjes. Werk af met de saus en rozemarijnblaadjes.

        Miammmm

        Recette réalisée pour Materne par Stefaan Daeninck.

        Enjoy !