Pannenkoeken met aardbeieconfituur Materne
Pannenkoeken of poffertjes? Maakt niet uit, het belangrijkste is de garnering. Geef jouw pannenkoeken een extra toets met onze overheerlijke confituren en zorg voor een onvergetelijke Lichtmis. Welke confituur smeer jij op je pannenkoek? đđ„
- Difficulty simple
- Prep 15 min
- Serving 4 pers
- Time 45 min
Ingrëdienten voor 4 tot 6 personen
- 500 gr tarwebloem
- 1/2 l amandelmelk
- 1/2 l koemelk
- 6 eierenTopping: Extra confituur van aardbeien Materne
Bereiding
-
Doe alle ingrediënten in een blender en mix tot je een homogene pasta krijgt.
-
Bak de pannenkoeken in een warme pan (doe er uit voorzorg wat olie in als je pan geen antikleeflaag heeft). Doe een kleine schep deeg in de pan en maak een draaibeweging om het deeg over het hele oppervlak te verdelen. Zet op het vuur. Als de rand van de pannenkoek lichtbruin kleurt, is het tijd om hem om te draaien.
-
Serveer de pannenkoek met een eetlepel Materne aardbeienconfituur.
Miammmm
Recept gemaakt voor Materne door Meggan - Fouettmagic.
Enjoy !