Meteen naar de content
Black Fruitday - tot 60% korting
Black Fruitday - tot 60% korting
  • fr
  • nl
Entrées

Gegrilde maiskolven, gemarineerd met abrikozenconfituur

Ontdek ons heerlijke recept voor gegrilde maïskolven, gemarineerd in abrikozenconfituur. Een waar genot!
Épis de maïs grillés, marinés à la confiture d'abricot
  • icon-puzzle-piece Difficulty simple
  • test Prep 30 min
  • icon-users Serving 4 pers
Ingrediënten voor 4 kolven
Voor de marinade
Voor de mais
  • 4 maiskolven
    Bereiding


    1. Haal de bladeren van de maiskolven en leg de kolven gedurende 8 min in een kom met kokend water.
    2. Bereid de marinade voor:
    3. Snijd de lente-ui fijn en meng met alle andere ingrediënten voor de marinade.
    4. Laat de maiskolven uitlekken en bestrijk ze met marinade.
    5. Steek de barbecue aan.
    6. Rooster ze zachtjes op de barbecue en draai ze af en toe tot ze mooi goudbruin zijn.
    7. Besprenkel ze regelmatig met de rest van de marinade.

    Miammmm

    Recept gemaakt voor Materne door Meggan - Fouettmagic.

    Genieten !

    Gratis levering

    gewoon thuisbezorgd!

    Beveiligde betalingen

    Bancontact / Visa / Mastercard

    Verzorgde verzending

    in een mooi pakket

    Personaliseer uw boodschap

    bij uw pakket