Plats
Croque met brie, rode biet en drievruchtenconfituur van hun vruchten
Wij zijn verzot op croque-monsieurs en we weten niet hoe het bij jou zit maar af en toe beginnen wij die traditionele versie met ham en kaas wat beu te worden. Bij deze een nieuw receptidee … maar wel nog altijd heel gemakkelijk om te maken (want dat doet er toch toe, moeten we toegeven).
- Difficulty simple
- Prep 15 min
- Serving 2 pers
- Time 15 min
Ingrediënten
Voor 2 croques
- 4 sneetjes lekker zuurdesembrood
- 1 gekookte biet
- 200 g brie
- 2 takjes tijm
- 4 tl drievruchtenconfituur van hun vruchten
- 1 klontje boter
- een beetje rucola
Bereiding
-
Zet je croque-monsieurmachine alvast aan.
-
Besmeer de twee buitenkanten van het brood met boter en bestrooi met tijm.
-
Schik aan de binnenkant een paar schijfjes gekookte biet en een paar plakjes brie. Voeg de drievruchtenconfituur van hun vruchten toe en leg de twee helften op elkaar.
-
Bak tot de kaas gesmolten is en het brood goudbruin is.
-
Serveer met een beetje rucola erbovenop.
Miammmm
Recept gemaakt voor Materne door Meggan - Fouettmagic.
Enjoy !
Liked this? Share