Plats
Toast met plattekaas, drievruchtenconfituur van hun vruchten en gekarameliseerde peer
Hou je van brunches? Deze toastjes met 3 rode vruchtenjam zijn voor jou!
Ingrediënten
Voor 4 personen
- 4 sneetjes desembrood
- 200 g plattekaas
- 4 el drievruchtenconfituur van hun vruchten van Materne
- 2 peren
- 1 el rietsuiker
- 1 handvol gepelde pistachenoten
- 1 klontje boter
Bereiding
- Schil de peren en snijd ze in stukjes.
- Laat een klontje boter smelten in een pan, voeg de blokjes peer toe en bestrooi met suiker.
- Stoof op een middelhoog vuur tot de stukjes mooi zacht en goudbruin zijn.
- Rooster de boterhammen, beleg ze met plattekaas, voeg er de confituur aan toe en schik er vervolgens de stukjes peer op.
- Bestrooi met grof gehakte pistachenoten en dien meteen op.
Miammmm
Recept gemaakt voor Materne door Meggan - Fouettmagic.
Enjoy !
Liked this? Share