Meteen naar de content
Gratis levering bij aankopen van 35€ of meer
Gratis levering bij aankopen van 35€ of meer
  • fr
  • nl
Plats

Kipfilet met lak van Reine-claudeconfituur, peperkoek en champignons

Ontdek ons recept voor kipfilet met lak van Reine-claudeconfituur, peperkoek en champignons. Eet smakelijk!

Filets de poulet avec couche de confiture de reines-claudes, pain d’épice et champignons
Ingrediënten (voor 4 personen)

    Voor de saus

        Bereiding

        Bak dekipfilets aan in de boter. Smeer deze rijkelijk in met de Reine-claudeconfituuren gaar in een voorverwarmde oven van 180°C. Snijd depeperkoek in mooie cirkeltjes en warm kort in de oven, rol de Gandaham op ensnijd in fijne ringen. Maak de saus: laat de Reine-claudeconfituuropkoken met appelsap, tijmblaadjes en bruine fond. Werk op met de boter en warmer de Enoki champignons in op. Presentatie : presenteer dekipfilets met een lak van Reine-claudeconfituur. Schikdaarbij de aardappelpuree, peperkoek, Gandaham en tijmtakjes. Werk af metde saus en Enoki champignons.

        1. Bak de kipfilets aan in de boter. Smeer deze rijkelijk in met de Reine-claudeconfituur en gaar in een voorverwarmde oven van 180°C.
        2. Snijd de peperkoek in mooie cirkeltjes en warm kort in de oven, rol de Gandaham op ensnijd in fijne ringen.
        3. Maak de saus: laat de Reine-claudeconfituuropkoken met appelsap, tijmblaadjes en bruine fond. Werk op met de boter en warm er de Enoki champignons in op.
        4. Presentatie : presenteer de kipfilets met een lak van Reine-claudeconfituur.
        5. Schikdaarbij de aardappelpuree, peperkoek, Gandaham en tijmtakjes.
        6. Werk af met de saus en Enoki champignons.

        Miammmm

        Recept gemaakt door Stefaan Daeninck voor Materne.

        Enjoy !

        Gratis levering

        gewoon thuisbezorgd!

        Beveiligde betalingen

        Bancontact / Visa / Mastercard

        Verzorgde verzending

        in een mooi pakket

        Personaliseer uw boodschap

        bij uw pakket