Meteen naar de content
Gratis levering bij aankopen van 35€ of meer
Gratis levering bij aankopen van 35€ of meer
  • fr
  • nl

De landbouwers met wie we samenwerken

Met een nieuw assortiment met 100% lokaal fruit zet Materne sterker in op haar engagementen tegenover de planeet en onze Belgische producenten.

Ontdek hieronder de landbouwers met wie we samenwerken.

Vruchten geteeld met respect voor de planeet en de producenten

Mannen en vrouwen met een unieke expertise

Onze telers zijn gepassioneerd door hun vak en hebben een unieke expertise verworven. Het zijn authentieke mannen en vrouwen die de liefde voor de natuur, voor hun fruit delen, en die zich engageren om aan Materne gezonde producten te leveren met respect voor het milieu opdat u kunt genieten van al hun voedingswaarde en hun unieke smaak. Ze telen hun fruit met heel hun hart en dat is zonder twijfel wat het zo lekker maakt.

Ecologisch verantwoorde aanpak

Het fruit van onze lokale producenten is afkomstig van de biologische landbouw (aardbeien, frambozen, kersen, appels) of de beredeneerde landbouw (krieken) en het wordt dus geteeld met respect voor de natuur en de consument.

Beredeneerde landbouw? Dat betekent dat er na de bloei geen pesticiden aan te pas komen en dat enkel oplossingen van natuurlijke oorsprong toegestaan zijn.

En daar houdt het niet op! Zo worden de steeltjes van onze kersen gebruikt om kersenbonbons met chocolade te maken en de pitten voor kersenpitkussens. Een opwaartse spiraal die de cirkel rond maakt!

Onze streek aan de basis van ons fruit

Frambozen plukken in het bos of kersen in een boomgaard …

Alle Belgen koesteren die zoete herinneringen. Het vochtige en gematigde klimaat van ons vlakke land is dan ook uitermate geschikt voor de teelt van de vruchten die we met ons Proximity-assortiment aanbieden.

En als we fruit nu eens zouden toevoegen aan ons erfgoed naast wafels, chocolade en bier?

Gratis levering

gewoon thuisbezorgd!

Beveiligde betalingen

Bancontact / Visa / Mastercard

Verzorgde verzending

in een mooi pakket

Personaliseer uw boodschap

bij uw pakket