Meteen naar de content
Gratis levering bij aankopen van 35€ of meer
Gratis levering bij aankopen van 35€ of meer
  • fr
  • nl

La Ferme du centre
Nicolas Martin

Het verhaal van Nicolas Martin en zijn avontuur met de Ferme du Centre begon een tiental jaar geleden met de teelt en de verkoop van aardbeien. Al van kleinsaf droomde hij ervan iets met tuinbouw te gaan doen want zijn grootvader had zijn passie voor de natuur aan hem doorgegeven.

Passie voor zijn stiel

Nicolas kweekt zijn aardbeien en zijn groenten in volle grond om zijn klanten de echte smaak te laten ervaren.

De aardbeien en tomaten zijn de topproducten van zijn boerderij! Maar hij heeft ook andere groenten in de aanbieding, zoals witloof, sla in elk seizoen en een aantal vergeten groenten …

Verliefd op zijn fruit

De liefde van Nicolas voor zijn aardbeien gaat ver terug. Hij begon op 16-jarige leeftijd met een paar aardbeienplanten en is sindsdien nooit meer opgehouden.

Expertise uit de buurt!

In Aiseau-Presles, in de provincie Henegouwen vindt u de heerlijke aardbeien van Nicolas Martin in de variëteiten Joly en Sonata, naast lekkere seizoensgroenten in zijn boerderijwinkel.

Mijn vrouw Félicie en ik hebben er altijd van gedroomd landbouwers te worden en dankzij deze keuze is onze kinderdroom uitgekomen.

Onze biologische aardbeien zijn een plezier voor kleine en grote lekkerbekken en voor liefhebbers van confituur, hmmm ...

Gratis levering

gewoon thuisbezorgd!

Beveiligde betalingen

Bancontact / Visa / Mastercard

Verzorgde verzending

in een mooi pakket

Personaliseer uw boodschap

bij uw pakket