Meteen naar de content
Gratis levering bij aankopen van 35€ of meer
Gratis levering bij aankopen van 35€ of meer
  • fr
  • nl

Biofruit
De gebroeders Janssens

De broers Bert en Jef Janssens zijn gepassioneerde kwekers van laagstamappels in het Vlaams-Brabantse Glabbeek. Die passie en kennis kregen ze door van hun vader Paul, die dit landbouwbedrijf opstartte.

Passie voor hun stiel

De broers Janssens telen naast appels ondertussen ook peren en beginnen nu biologische pruimen te kweken. Een vruchtbaar familiebedrijf in volle uitbreiding! Aangezien de Janssens bekommerd zijn om het evenwicht van hun biotoop, hebben ze ook bijen in hun appelbomen om de natuurlijke bestuiving en de biodiversiteit te verbeteren.

Verliefd op hun fruit

Ze telen verschillende biologische appelvariëteiten zoals Elstar, Jonagold, Natyra Santana, Ymara en natuurlijk Topaz. Een heerlijk knapperig appeltje dat we samen met de Cox’s en de Reinette Hernaut geselecteerd hebben om voor u een smakelijke compote en mousseline te bereiden!

Expertise uit de buurt!

U zult versteld staan van de schoonheid van deze streek, die de boomgaard van België vormt. Verken zeker even de omgeving en koop de heerlijke appels, peren en pruimen rechtstreeks bij de producenten volgens het seizoen.

Bij ons draait alles om passie
en expertise

Gratis levering

gewoon thuisbezorgd!

Beveiligde betalingen

Bancontact / Visa / Mastercard

Verzorgde verzending

in een mooi pakket

Personaliseer uw boodschap

bij uw pakket