Meteen naar de content
Gratis levering bij aankopen van 35€ of meer
Gratis levering bij aankopen van 35€ of meer
  • fr
  • nl

Jan Butaye
Ferme Framboos

De Ferme Framboos is gelegen in Sint-Agatha-Rode, een dorpje in de glooiende Dijle- en Laanvallei, ten zuiden van Leuven. Het ligt op een boogscheut van Waals-Brabant.

Jan Butaye teelt er sinds 2004 en is
sinds 2015 gecertificeerd bioboer. Met liefde en passie kweekt hij
aardbeien, frambozen, bramen en kersen.

Passie voor zijn stiel

Jan is tegenwoordig een van de grootste producenten van biologische aardbeien en frambozen in België en daar mag hij trots op zijn: zijn fruit is lekker én milieuvriendelijk.

Verliefd op zijn fruit

Zijn aardbeien, in de variëteiten Cléry en Joly en zijn frambozen van de variëteit Kwanza worden geteeld volgens de biologische methodes. En dat gebeurt met zorg en liefde.

Expertise uit de buurt!

Wilt u de Ferme Framboos graag wat beter leren kennen?
Aarzel niet om in hun gîte te verblijven en te proeven van de lekkere broden die Marjolijn, Jans vrouw, bakt. Of neem deel aan een van hun culinaire workshops. U vindt alle informatie op hun website: bakhuis-boco.be.

De biologische certificering was slechts een formaliteit want ik heb er altijd heel goed op gelet mijn planten, de consumenten en het milieu met respect te behandelen. Het is een rode draad die ik altijd al heb toegepast in mijn teelt. We moeten waken over hetgeen we onze kinderen nalaten.

Gratis levering

gewoon thuisbezorgd!

Beveiligde betalingen

Bancontact / Visa / Mastercard

Verzorgde verzending

in een mooi pakket

Personaliseer uw boodschap

bij uw pakket