Meteen naar de content
Gratis levering bij aankopen van 35€ of meer
Gratis levering bij aankopen van 35€ of meer
  • fr
  • nl
Plats

Gnocchi, gelakte kipfilet, groene asperges

Hou je van gnocchi? Dan zal dit eenvoudige en doeltreffende gerecht u zeker bevallen!

Gnocchis, blanc de poulet laqué, asperges vertes
Ingrediënten
  • 16 groene asperges beetgaar gekookt
  • Verse dragon
  • 400 g Gnocchi
  • 5 cl olijfolie

Voor de gelakte kip

Voor de gel van pickles

  • 100 g Pickles (type Bister, Camps)
  • 1 dl groentebouillon
  • 1 dl Appelsap MATERNE
  • 2 blaadjes gelatine

Bereiding

-	Maak de gel: kook de bouillon op, neem van het vuur en los er de gelatine in op. Meng met de pickles en het Appelsap. Doe in een blender en mix glad. Giet in een spuitzak en plaats in de koeling. Kleur de boter en bak er de kipreepjes in aan. Breng op smaak met peper en zout en doe er de Appelmousseline bij. Laat er de kip in garen. Kook de gnocchi gaar in kokend water. Giet af en bak ze samen met de groene asperges op in de olijfolie. PRESENTATIE:Schik de gnocchi samen met de gelakte kip op het bord en werk af met toefjes gel en blaadjes dragon.

  1. Maak de gel: kook de bouillon op, neem van het vuur enlos er de gelatine in op. Meng met de pickles en het Appelsap. Doe in eenblender en mix glad. Giet in een spuitzak en plaats in de koeling.

  2. Kleur de boter en bak er de kipreepjes in aan. Brengop smaak met peper en zout en doe er de Appelmousseline bij. Laat er de kip ingaren.

  3. Kook de gnocchi gaar in kokend water. Giet af en bakze samen met de groene asperges op in de olijfolie.

  4. Presentatie : Schik de gnocchi samen met de gelakte kip op het borden werk af met toefjes gel en blaadjes dragon.

Miammmm

Recept gemaakt door Stefaan Daeninck voor Materne.

Enjoy !

Gratis levering

gewoon thuisbezorgd!

Beveiligde betalingen

Bancontact / Visa / Mastercard

Verzorgde verzending

in een mooi pakket

Personaliseer uw boodschap

bij uw pakket