Meteen naar de content
Gratis levering voor elke bestelling van een veelvoud van 16 producten (16,32,48,64,80...) !
Gratis levering voor elke bestelling van een veelvoud van 16 producten (16,32,48,64,80...) !
Plats

Tempura van langoustines en asperges

Met dit recept, bereid heerlijke scampi tempura en trakteer uw gasten.

Tempura de langoustines et asperges
Ingrediënten (voor 4 personen)

Voor het tempurabeslag

  • 200 g gezeefde tarwebloem
  • 2 dl ijskoud spuitwater
  • 1 ei
  • 2 g currypoeder
  • Peper en zeezout
  • Verse dragonblaadjes

      Bereiding

      Schil en kook de groene asperges beetgaar, spoel in ijskoud water. Laat uitlekken en snijd doormidden. Maak het tempurabeslag: meng alle ingedienten.
Haal de langoustinestaarten door het tempurabeslag en frituur krokant. Mix en warm de appel-abrikozencompote lauw. Presenteer de asperges en oversaus met de compote. Schik daarop de langoustines en werk af met een takje dragon.

      1. Schil en kook de groene asperges beetgaar, spoel in ijskoud water. Laat uitlekken en snijd doormidden.
      2. Maak het tempurabeslag: meng alle ingedienten.
      3. Haal de langoustinestaarten door het tempurabeslag en frituur krokant.
      4. Mix en warm de appel-abrikozencompote lauw.
      5. Presenteer de asperges en oversaus met de compote.
      6. Schik daarop de langoustines en werk af met een takje dragon.

      Miammmm

      Recept gemaakt Stefaan Daeninck door Materne.

      Enjoy !

      Ook nu

      gewoon thuisbezorgd!

      Beveiligde betalingen

      Bancontact / Visa / Mastercard

      Verzorgde verzending

      in een mooi pakket

      Personaliseer uw boodschap

      bij uw pakket