Meteen naar de content
Gratis levering bij aankopen van 35€ of meer
Gratis levering bij aankopen van 35€ of meer
  • fr
  • nl
Petits-Déjeuners
Récolte

Koffiekoeken met Oogst kersenconfituur

Is koffiekoeken op zondag ook een echte traditie bij jou? Deze week maak je ze gewoon zélf! Ontdek het recept in onze stories. 😋
Viennoiseries à la confiture de cerises Récolte
Ingrediënten
Bereiding

Bestrooi je werkblad met bloem en rol het bladerdeeg uit. Bestrijk het bladerdeeg met de Oogst kersenconfituur en rol het deeg opnieuw op. Snijd de rol in stukjes van ongeveer 2 cm. Bak de koffiekoekjes gedurende 15 min. in een voorverwarmde oven van 220°C. Meng het poedersuiker met een scheutje water, tot je glazuur hebt. Bestrijk de koffiekoeken met het glazuur en serveer zo.

  1. Bestrooi je werkblad met bloem en rol het bladerdeeg uit.

  2. Bestrijk het bladerdeeg met de Oogst kersenconfituur en rol het deeg opnieuw op.Snijd de rol in stukjes van ongeveer 2 cm. Bak de koffiekoekjes gedurende 15 min. in een voorverwarmde oven van 220°C.

  3. Meng het poedersuiker met een scheutje water, tot je glazuur hebt.Bestrijk de koffiekoeken met het glazuur en serveer zo.

Miammmm

Recept gemaakt door Materne.

Enjoy !

Gratis levering

gewoon thuisbezorgd!

Beveiligde betalingen

Bancontact / Visa / Mastercard

Verzorgde verzending

in een mooi pakket

Personaliseer uw boodschap

bij uw pakket