Petits-Déjeuners
Récolte
Récolte
Koffiekoeken met Oogst kersenconfituur
Is koffiekoeken op zondag ook een echte traditie bij jou? Deze week maak je ze gewoon zélf! Ontdek het recept in onze stories. 😋
Ingrediënten
- 1 pot Oogst kersenconfituur
- 1 pak bladerdeeg
- 5 el poedersuiker
- Scheutje water
Bereiding
Bestrooi je werkblad met bloem en rol het bladerdeeg uit.
Bestrijk het bladerdeeg met de Oogst kersenconfituur en rol het deeg opnieuw op.Snijd de rol in stukjes van ongeveer 2 cm. Bak de koffiekoekjes gedurende 15 min. in een voorverwarmde oven van 220°C.
Meng het poedersuiker met een scheutje water, tot je glazuur hebt.Bestrijk de koffiekoeken met het glazuur en serveer zo.
Miammmm
Recept gemaakt door Materne.
Enjoy !
Liked this? Share