Magret de canard aux mirabelles, cornes de gattes et artichauts
  • Difficulty simple
  • Prep 15 min
  • Serving 4 pers
  • Time 30 min

Eendenborst met mirabelles, cornes de gates en artisjok

Ingrediënten 

Voor de saus:

    Bereiding

    Magret de canard aux mirabelles, cornes de gattes et artichauts

    1. Pareer het vet van de eendenborsten en bak, eerst op de vetkant aan in een koekenpan. Gaar verder in een voorverwarmde oven van 180°C.

    2. Halveer en ontpit de mirabellen en warm samen met de artisjokharten in het mirabellensap.

    3. Laat het pompelmoessap 3 min doorkoken met de steranijs en gember, giet door een zeef en doe er de kalfsfond bij.

    4. Snijd de aardappelen in gelijke schijfjes en gaar in de saus.

    5. Presenteer sneetjes eendenborts en schik er de aardappelen, mirabellen en artisjokharten rond. Werk af met de saus en peterseliebloemjes.

    Miammmm

    Recept gemaakt voor Materne door Stefaan Daeninck.

    Enjoy !