Meteen naar de content
Gratis levering bij aankopen van 35€ of meer
Gratis levering bij aankopen van 35€ of meer
  • fr
  • nl
Desserts
Goûters

Mirabellen Tarte Tatin

Een origineel recept voor Mirabelle tarte tatin in Materne siroop, met de goede kant naar boven gekeerd na het koken.

Tarte tatin aux mirabelles
  • icon-puzzle-piece Difficulty simple
  • test Prep 30 min
  • icon-users Serving 4 pers
  • icon-clock Time 30 min
Ingrëdienten
          Bereiding

           Tarte tatin aux mirabelles

          1. Verwarm de oven voor op 200°C.

          2. Reinig de ajuinen en snijd ze in fijne plakjes. Stoof ze aan in 50 g boter tot zacht.

          3. Verwijder voorzichtig de pit uit de Mirabellen.

          4. Neem 4 taartvormen van 10 cm diameter en verdeel er de rode ajuin en blaadjes citroentijm in. Schik daarop de Mirabellen. Werk af met telkens 50 g boter en 20 g suiker. Plaats gedurende 5 min in uw voorverwarmde oven. Haal uit en schik er de bladerdeeg over. Duw de randen wat naar binnen. Plaats terug in de oven en bak gedurende 10 minuten tot goudbruin. Ontvorm door taart om te draaien op het bord.

          5. Presenteer samen met een glas overheerlijk Materne vruchtensap.

          Miammmm

          Recept gemaakt voor Materne door Stefaan Daeninck.

          Enjoy !

          Gratis levering

          gewoon thuisbezorgd!

          Beveiligde betalingen

          Bancontact / Visa / Mastercard

          Verzorgde verzending

          in een mooi pakket

          Personaliseer uw boodschap

          bij uw pakket