Meli-Melo de saumon et de sole, poireaux et pomme

Meli-Melo van zalm en zeetong, prei en appel

Ingrediënten
  • 400 g zalmfilet
  • 8 Noordzeetongfilets
  • Verse tijm

Voor de saus

Bereiding

Maak pakketjes van zalm en tongfilets en stoom zegaar. Maak de saus: Stoof de prei aan in de boter, doe erde witte wijn bij en stoof 5 min onder deksel. Werk af met tijmblaadjes en Appelmousseline. Werk af met peper en zout. Presentatie: Schik de meli-melo en werk af met de preisaus. Serveer met rijst, gekookte of gepofte aardappel eneen lekker glas ijskoud Appelsap van Materne.

  1. Maak pakketjes van zalm en tongfilets en stoom zegaar.
  2. Maak de saus: Stoof de prei aan in de boter, doe erde witte wijn bij en stoof 5 min onder deksel. Werk af met tijmblaadjes en Appelmousseline. Werk af met peper en zout.
  3. Presentatie: Schik de meli-melo en werk af met de preisaus.
  4. Serveer met rijst, gekookte of gepofte aardappel eneen lekker glas ijskoud Appelsap van Materne.

Miammmm

Recept gemaakt door Stefaan Daeninck voor Materne.

Enjoy !