Meteen naar de content
Gratis levering voor elke bestelling van een veelvoud van 16 producten (16,32,48,64,80...) !
De eindejaarsperiode is nogal een drukke periode. Dit kan een verlinging van de leveringstermijnen veroorzaken.
Wij danken U voor uw begrip.
Gratis levering voor elke bestelling van een veelvoud van 16 producten (16,32,48,64,80...) !
Plats

Pladijs met currysaus en basmatirijst

Ontdek ons pladijs recept met basmatirijst en kerriesaus.

Plie à la sauce curry, accompagnée de riz basmati
Ingrediënten (voor 4 personen)
  • 4 pladijzen gefileerd
  • 100 g boter
  • 16 groene asperges beetgaar gekookt, snijd de kopjes af (presentatie) en de rest in plakjes (voor de saus)
  • 500 g basmati rijst gekookt

Voor de saus 

          Bereiding

          Bak de pladijsfilets aan in ‘noisette’gesmolten boter. Bak in de pan van de vis de sjalotten aan met de ananasblokjes en de aspergeplakjes. Roer er de ananasconfituur en Mousseline onder en werk af met de curry, gehakte dragonblaadjes en culinaire room. Laat even opkoken. Presentatie : presenteer de warme rijst met daarin de currysaus.
Schik er de pladijsfilets bij en werk af met groene aspergespunten en dragonblaadjes.

          1. Bak de pladijsfilets aan in ‘noisette’gesmolten boter.
          2. Bak in de pan van de vis de sjalotten aan met de ananasblokjes en de aspergeplakjes. Roer er de ananasconfituur en Mousseline onder en werk af met de curry, gehakte dragonblaadjes en culinaire room. Laat even opkoken.
          3. Presentatie : presenteer de warme rijst met daarin de currysaus.
          4. Schik er de pladijsfilets bij en werk af met groene aspergespunten en dragonblaadjes.

          Miammmm

          Recept gemaakt door Stefaan Daeninck voor Materne.

          Enjoy !

          Gratis levering

          gewoon thuisbezorgd!

          Beveiligde betalingen

          Bancontact / Visa / Mastercard

          Verzorgde verzending

          in een mooi pakket

          Personaliseer uw boodschap

          bij uw pakket