Muffins à la vanille et à la confiture de rhubarbe

Vanillemuffins met Oogst rabarberconfituur

Ingrediënten voor 10 à 12 muffins
Bereiding

Verwarm de oven voor op 180°.
Doe de zelfrijzende bloem, suiker en vanillesuiker in een kom en meng.
Voeg de eieren, melk, gesmolten boter en de binnenkant van één vanillestokje toe.
Meng met de keukenrobot op middelhoge snelheid.
Schep in elk vormpje één eetlepel deeg, daarna Oogst rabarberconfituur naar eigen smaak en opnieuw een eetlepel deeg. Zorg ervoor dat het vormpje voor ⅔ gevuld is. Bak de vormpjes gedurende 20 min. in een voorverwarmde oven.


  1. Verwarm de oven voor op 180°.
  2. Doe de zelfrijzende bloem, suiker en vanillesuiker in een kom en meng.
  3. Voeg de eieren, melk, gesmolten boter en de binnenkant van één vanillestokje toe.
  4. Meng met de keukenrobot op middelhoge snelheid.
  5. Schep in elk vormpje één eetlepel deeg, daarna Oogst rabarberconfituur naar eigen smaak en opnieuw een eetlepel deeg. Zorg ervoor dat het vormpje voor ⅔ gevuld is.
  6. Bak de vormpjes gedurende 20 min. in een voorverwarmde oven.

Miammmm

Recept gemaakt door Materne.

Enjoy !