Ingrediënten voor 10 à 12 muffins
- Confituur Oogst Rabarber Materne
- 250 g zelfrijzende bloem
- 225 ml melk
- 100 g fijne kristalsuiker
- 1 zakje vanillesuiker
- 1 vanillestok
- 2 eieren
- 60 g gesmolten boter
Bereiding


- Verwarm de oven voor op 180°.
- Doe de zelfrijzende bloem, suiker en vanillesuiker in een kom en meng.
- Voeg de eieren, melk, gesmolten boter en de binnenkant van één vanillestokje toe.
- Meng met de keukenrobot op middelhoge snelheid.
- Schep in elk vormpje één eetlepel deeg, daarna Oogst rabarberconfituur naar eigen smaak en opnieuw een eetlepel deeg. Zorg ervoor dat het vormpje voor ⅔ gevuld is.
- Bak de vormpjes gedurende 20 min. in een voorverwarmde oven.
Miammmm
Recept gemaakt door Materne.
Enjoy !