Desserts
Récolte
Récolte
Vanillemuffins met Oogst rabarberconfituur
Jezelf eens extra in de watten leggen? Deze vanillemuffins met een hart van rabarberconfituur zijn altijd een schot in de roos!
Ingrediënten voor 10 à 12 muffins
- Confituur Oogst Rabarber Materne
- 250 g zelfrijzende bloem
- 225 ml melk
- 100 g fijne kristalsuiker
- 1 zakje vanillesuiker
- 1 vanillestok
- 2 eieren
- 60 g gesmolten boter
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180°.
- Doe de zelfrijzende bloem, suiker en vanillesuiker in een kom en meng.
- Voeg de eieren, melk, gesmolten boter en de binnenkant van één vanillestokje toe.
- Meng met de keukenrobot op middelhoge snelheid.
- Schep in elk vormpje één eetlepel deeg, daarna Oogst rabarberconfituur naar eigen smaak en opnieuw een eetlepel deeg. Zorg ervoor dat het vormpje voor ⅔ gevuld is.
- Bak de vormpjes gedurende 20 min. in een voorverwarmde oven.
Miammmm
Recept gemaakt door Materne.
Enjoy !
Liked this? Share