Meteen naar de content
Gratis levering voor elke bestelling van een veelvoud van 16 producten (16,32,48,64,80...) !
De eindejaarsperiode is nogal een drukke periode. Dit kan een verlinging van de leveringstermijnen veroorzaken.
Wij danken U voor uw begrip.
Gratis levering voor elke bestelling van een veelvoud van 16 producten (16,32,48,64,80...) !
Entrées

Zalm mi cuit, appelcompote en geitenkaas

Ontdek ons recept voor halfgare zalm met spekkrokant, appelmoes en geitenkaas.

Saumon mi-cuit à la compote de pommes et au fromage de chèvre
Ingrediënten (voor 4 personen)

Voor de spekkrokant

  • 2 blaadjes brickdeeg (ultrafijn uitgerold bladerdeeg)
  • 5cl gesmolten boter
  • Verse dragon
  • 4 sneetjes ontbijtspek

                          Bereiding

                          Maak despekkrokant: beleg een met boter ingestreken vel brickdeeg met de sneetjes speken enkele dragonblaadjes. Leg daar een ander velletje brickdeeg op en bestrijkmet de rest van de boter. Snijd inrepen langs de speksneetjes. Plaats ineen voorverwarmde oven van 200°C tot ze krokant zijn. Snijd dezalmfilets telkens in 3 gelijke stukjes en beleg ze met de appelcompote. Schik op eeningeoliede ovenplaat en gaar gedurende 8 min in een voorverwarmde oven van160°C. Schik er degeitenkaas op. Presenteerde zalmplakjes en werk af met spekkrokant.

                          1. Maak despekkrokant: beleg een met boter ingestreken vel brickdeeg met de sneetjes speken enkele dragonblaadjes. Leg daar een ander velletje brickdeeg op en bestrijkmet de rest van de boter.
                          2. Snijd in repen langs de speksneetjes.
                          3. Plaats in een voorverwarmde oven van 200°C tot ze krokant zijn.
                          4. Snijd de zalmfilets telkens in 3 gelijke stukjes en beleg ze met de appelcompote.
                          5. Schik op een ingeoliede ovenplaat en gaar gedurende 8 min in een voorverwarmde oven van 160°C.
                          6. Schik er de geitenkaas op.
                          7. Presenteerde zalmplakjes en werk af met spekkrokant.

                          Miammmm

                          Recept gemaakt door Stefaan Daeninck voor Materne.

                          Enjoy !

                          Gratis levering

                          gewoon thuisbezorgd!

                          Beveiligde betalingen

                          Bancontact / Visa / Mastercard

                          Verzorgde verzending

                          in een mooi pakket

                          Personaliseer uw boodschap

                          bij uw pakket