Tartelette roquefort, poire et confit d’oignons Materne au sirop de Liège
  • Difficulty simple
  • Prep 15 min
  • Time 30 min

Taartje met roquefort, peer en uienkonfijt van Materne met Luikse siroop

Ingrëdienten 

Voor 4 taartjes

                          Bereiding

                          Tartelette roquefort, poire et confit d’oignons Materne au sirop de Liège


                          1. Verwarm de oven voor op 180 °C.

                          2. Snijd 4 ronde plakken met een diameter van 8 cm uit je bladerdeeg.

                          3. Vet de vormen in en bestuif ze met bloem en leg er vervolgens het deeg in.

                          4. Zet de vormen in de oven om het deeg 8 minuten voor te bakken.

                          5. Mix de roquefort met de room en voeg een snuifje nootmuskaat toe.

                          6. Snijd de peren in schijfjes.

                          7. Als het deeg voorgebakken is, giet je de bereiding met de roquefort in de vormen. Schik er vervolgens de plakjes peer bovenop.

                          8. Zet 15 minuten in de oven.

                          9. Laat wat afkoelen en breng vervolgens een royale theelepel uienkonfijt van Materne met Luikse siroop aan op elk taartje.

                          Tartelette roquefort, poire et confit d’oignons Materne au sirop de Liège

                          Miammmm

                          Recept gemaakt voor Materne door Meggan - Fouettmagic.

                          Enjoy !