Christmas
Toast met eendenborst, champignons en uienkonfijt met frambozen en Marc de Champagne
Deze toastjes met eendenborst en uienkonfijt met frambozen van Materne zijn net wat je zoekt voor je eindejaarsaperitief! Kleurig en verfijnd zullen ze vast indruk maken op je gasten. Bovendien maak je deze verwennerij in amper een kwartiertje klaar!
- Difficulty simple
- Prep 15 min
- Serving 2 pers
Ingrëdienten
voor 4 toasts
- 300 g eendenborst in plakjes
- 6 kastanjechampignons
- 1 takje tijm
- 1 takje rozemarijn
- 1 el olijfolie
- 1/2 teentje look
- 4 sneetjes brood naar keuze
- peper en zout
- uienkonfijt van Materne met frambozen en Marc de Champagne
- fijngesnipperde platte peterselie
Bereiding
-
Laat de sneetjes brood de olijfolie in zich opnemen en gril ze in een pan tot ze een mooi kleurtje hebben.
-
Snijd de champignons in schijfjes en stoof ze gedurende 5 à 7 minuten aan in een pan met een scheutje olijfolie, de look, de tijm en de rozemarijn.
-
Schik de plakjes eendenborst op de toast, verdeel de champignons erover, bestrooi met de fijngesnipperde peterselie en breng er vervolgens een paar toefjes uienkonfijt van Materne met frambozen en Marc de Champagne op aan.
Miammmm
Recept gemaakt voor Materne door Meggan - Fouettmagic.
Enjoy !