Meteen naar de content
Black Fruitday - tot 60% korting
Black Fruitday - tot 60% korting
  • fr
  • nl
Apéros
Christmas

Toast met eendenborst, champignons en uienkonfijt met frambozen en Marc de Champagne

Deze toastjes met eendenborst en uienkonfijt met frambozen van Materne zijn net wat je zoekt voor je eindejaarsaperitief! Kleurig en verfijnd zullen ze vast indruk maken op je gasten. Bovendien maak je deze verwennerij in amper een kwartiertje klaar!

Toast de magret de canard, fricassée de champignons et confit d’oignons à la framboise et Marc de Champagne
  • icon-puzzle-piece Difficulty simple
  • test Prep 15 min
  • icon-users Serving 2 pers
Ingrëdienten 

voor 4 toasts

                      Bereiding

                      Toast de magret de canard, fricassée de champignons et confit d’oignons à la framboise et Marc de Champagne


                      1. Laat de sneetjes brood de olijfolie in zich opnemen en gril ze in een pan tot ze een mooi kleurtje hebben.

                      2. Snijd de champignons in schijfjes en stoof ze gedurende 5 à 7 minuten aan in een pan met een scheutje olijfolie, de look, de tijm en de rozemarijn.

                      3. Schik de plakjes eendenborst op de toast, verdeel de champignons erover, bestrooi met de fijngesnipperde peterselie en breng er vervolgens een paar toefjes uienkonfijt van Materne met frambozen en Marc de Champagne op aan.

                      Toast de magret de canard, fricassée de champignons et confit d’oignons à la framboise et Marc de Champagne

                      Miammmm

                      Recept gemaakt voor Materne door Meggan - Fouettmagic.

                      Enjoy !

                      Gratis levering

                      gewoon thuisbezorgd!

                      Beveiligde betalingen

                      Bancontact / Visa / Mastercard

                      Verzorgde verzending

                      in een mooi pakket

                      Personaliseer uw boodschap

                      bij uw pakket